Sayfanın doğru bir şekilde çalışabilmesi için
Tarayıcı JavaScript özelliğinin aktif olması gerekir.

USDTRY11:53:190.37
8,675278,67731
EURTRY11:53:230.16
10,1559810,16122
EURUSD11:53:23-0.19
1,170761,17086
GLDGR0.61
490,5109490,7368
XAUUSD0.11
1756,481756,64
XAGGR0.85
6,27796,2793
XAGUSD0.36
22,479422,4835
DXY0.19
93,379
 OranDK. % 
GBPUSD1,3676-0.44
USDJPY109,69-0.22
USDCAD1,28090.38
USDSEK8,72970.64
USDCHF0,9317-0.03
AUDUSD0,7234-0.41
EURJPY128,49-0.39
USDCNY6,46600.00
USDEUR0,88970.00
XAUEUR0.26
1500,241500,37
XAUGBP0.52
1283,301285,80
XAUXAG-0.25
78,134
BRENT-1.37
73,701073,7180

EKONOMİ TAKVİMİ Bugün

Tümü »
ÜlkePiyasa VerisiAçıklananSaat
AEEnflasyon Oranı (Yıllık) Jun 1-0.51%00:00
NZHizmetler NZ PSI Aug 135.601:45
USBM Genel Kurulu 1--03:00
CAFederal Seçim 1--03:00
THYeni Araç Satışları (Yıllık) Aug 1--07:00
EEÜfe (Yıllık) Aug 115.5%08:00
EEÜfe (Aylık) Aug 11.7%08:00
DEÜfe (Yıllık) Aug 112%09:00
DEÜfe (Aylık) Aug 21.5%09:00
HUCari Işlemler Q2 1€-0.78B09:30
MDSanayi Üretimi (Yıllık) Jul 116.2%10:00
GEÜfe (Yıllık) Aug 116.4%10:00
ESTicari işlemler dengesi Jul 2€-1.60B11:00
UZDöviz Rezervleri Aug 1$35.43B11:00
PLÜfe (Yıllık) Aug 19.5%11:00
PLSanayi Üretimi (Yıllık) Aug 113.2%11:00
GRCari Işlemler Jul 1€0.538B11:00
CZDış Borç Q2 1€164.17B11:00
HKEnflasyon Oranı (Yıllık) Aug 11.6%11:30
AEM3 Para Arzı (Yıllık) Jul 1--12:00
XXEnflasyon Oranı (Yıllık) Aug 1--12:00
HRIşsizlik Oranı Aug 1--12:00
LUIşsizlik Oranı Aug 1--12:00
LBEnflasyon Oranı (Yıllık) Aug 1--13:00
JOIşsizlik Oranı Q2 1--13:00
BDEnflasyon Oranı (Yıllık) Aug 1--13:00
IETicari işlemler dengesi Jul 1--13:00
ALUyumlaştırılmış Enflasyon Oranı (Yıllık) Aug 1--13:00
PTCari Işlemler Jul 1--13:30
MXÖzel Harcama Çeyreksel Bazda Q2 1--14:00
MXÖzel Harcama (Yıllık) Q2 1--14:00
MXToplam Talep QoQ Q2 1--14:00
MXToplam Talep (Yıllık) Q2 1--14:00
OMEnflasyon Oranı (Yıllık) Aug 1--14:20
OMBütçeler Dengesi Jul 1--14:20
BRBCB Odak Pazar Okuma 2--14:30
SKIşsizlik Oranı Aug 1--14:30
PKFaiz Oranı Kararı 1--15:30
XXGsyh Büyüme Oranı (Yıllık) Q2 1--16:00
FR12 Aylık Btf Müzayede 1--16:00
FR6 Aylık Btf Müzayede 1--16:00
FR3 Aylık Btf Müzayede 1--16:00
UAPerakende Satış (Aylık) Aug 1--16:30
UAPerakende Satış (Yıllık) Aug 1--16:30
UAGsyh Büyüme Oranı Çeyreksel Bazda Final Q2 1--16:30
UAGsyh Büyüme Oranı (Yıllık) Final Q2 1--16:30
USNAHB Konut piyasası endeksi Sep 2--17:00
TRMerkezi Yönetim Borç Aug 1--17:30
KETicari işlemler dengesi Jul 1--18:00
US6-Ay Bill Müzayede 1--18:30
US3-Aylık Bill Müzayede 1--18:30
COİş güvenliği Aug 1--19:00
  • Döviz
  • Altın
  • Emtia
 AlışSatışDK. % 
SGBP11,794111,8532-0.09
SRUB0,11750,1181-0.34
SAUD6,23976,2709-0.10
SSAR2,30002,31150.36
SCAD6,73386,76760.04
SKWD28,657428,80100.35
SCNY1,33401,34070.38
SSEK0,98810,9930-0.14
SNOK0,98330,98820.49
SCHF9,25869,30500.44
SDKK1,35831,36510.24
SJPY7,86007,90000.64
 AlışSatışDK. % 
HASGR488,0741488,29880.61
GCYR781,3839800,91840.15
GYRM1562,76801601,83700.15
GTAM3125,53503193,90600.15
08A146,7217163,01320.51
14A278,7713286,37450.51
18A357,0229367,14690.51
22A445,0559448,40870.51
22B443,9267476,03000.61
GKGT488149,70488192,800.61
GKGU56189,8956194,850.11
 AlışSatışDK. % 
ZINC1,37491,3754-1.37
LEAD0,99470,9956-1.37
ALUM1,31301,31320.96
COPPER4,20934,2112-0.65
NICKEL8,71288,7196-3.20
XPTUSD927,00932,00-1.43
XPDUSD1984,001989,00-1.44
CORN369,50369,500.00
SUGAR13,820013,8400-0.43
WHEAT507,25507,50-0.12
COCOA2207,002210,002.15
COFFEE116,65120,95-2.70
COTTON0,00000,00000
HOIL2,30852,3092-0.43
NGAS3,22303,22500.31

BORSALAR

Tümü »
 Seans
BISTAçık
FREEAçık
BANKAçık
NYSEKapalı
NASDAQKapalı
AMEXKapalı
OTCKapalı
IEXKapalı
LSEAçık
AIMAçık
LMEAçık
LOTCAçık
NEXAçık
BCBAKapalı
ASXKapalı
SSXKapalı
NSXKapalı
VSEAçık
BHBAçık
CSEKapalı
DSEKapalı
BDEKapalı
BCSEAçık
EuronextAçık
BSXKapalı
BBVKapalı
BLSEAçık
SASEAçık
BSEAçık
BOVESPAKapalı
BSEAçık
CSXKapalı
TSXKapalı
CNSXKapalı
NEOKapalı
CDEAçık
XTSXKapalı
CSXKapalı
BVSKapalı
SSEKapalı
SZSEKapalı
BVCKapalı
BNVKapalı
ZSEAçık
CSEAçık
XPRAAçık
OMXCAçık
BVGKapalı
EGXAçık
NILXAçık
OMXTAçık
OMXHAçık
EURONEXTAçık
FSXAçık
EUREXAçık
XETRAçık
XHAMAçık
XMUNAçık
XBERAçık
XDUSAçık
XHANAçık
XSTUAçık
GSEKapalı
ASEAçık
TISEAçık
HKEXKapalı
BSEAçık
XICEKapalı
BSEAçık
NSEAçık
IDXAçık
TSEKapalı
IFBKapalı
ISEKapalı
TASEKapalı
MTAAçık
JSEKapalı
JPXKapalı
NSEKapalı
XFKAKapalı
XSAPKapalı
ASEAçık
KASEAçık
NSEAçık
XKUWAçık
OMXRAçık
BSEAçık
OMXVAçık
LUXSEAçık
MSEAçık
MYXAçık
MSEAçık
SEMAçık
BMVKapalı
MSEKapalı
MNSEAçık
BCAçık
NSXAçık
EURONEXTAçık
NZXKapalı
NSEKapalı
OSEAçık
MSMAçık
PSXAçık
PEXAçık
BVLKapalı
PSEKapalı
GPWAçık
EuronextAçık
QEAçık
BVBAçık
MOEXAçık
RUSXAçık
RSEAçık
TADAWULAçık
BELEXAçık
SGXAçık
BSSEKapalı
XLJUAçık
JSEAçık
KRXKapalı
KOSDAQKapalı
BMEAçık
BMEXAçık
CSEAçık
OMXAçık
XSATAçık
XNGMAçık
SIXAçık
BXAçık
TWSEKapalı
TPEXKapalı
DSEAçık
SETAçık
BVMTAçık
UXAçık
PFTSAçık
ADXAçık
DFMAçık
NDXBAçık
BVCCKapalı
HOSEKapalı
HNXKapalı
ZSEAçık
SUSD0.37
8,64508,6500
SEUR0.25
10,115010,1250
SGLD0.51
489,0724489,5291
SEPET0.30
9,38009,3875
  • Kurumsal
  • Şartlar
  • Gizlilik
  • Kurallar
  • Çerez
  • K.V.K.K
  • Talep

Kişisel Verilerin Korunması Politikası

İlgi: Kişisel Verilerin Korunması Politikası,

İşbu belge en son 06/04/2020 tarihinde güncellenmiştir.

Bir İstanbul şirketi olan AkıllıSoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri (Bundan sonra "AkıllıSoft", "Şirket", ya da "Biz" olarak anılacaktır.) tarafınıza ait bilgilere saygı göstermeyi ve teknolojik koşullar dahilinde makul güvenlik sunmayı amaç edinmiştir.

İşbu Kişisel Verilerin Korunması Politikası'nın (Bundan sonra "Politika" ya da "Sözleşme" olarak anılacaktır.) amacı, https://dovizborsa.com ve/veya https://*.dovizborsa.com internet/web adresi/sitesi/uygulaması ve ilişkili sub domain adresleri (Bundan sonra "Site", "Servis", "Hizmet" ya da "Uygulama" olarak anılacaktır.) üzerinden tüm web sayfaları, içerikleri, yayınları, bültenleri, hizmetleri, servisleri ve uygulamaları vb. (Bundan sonra "Site", "Servis", "Hizmet" ya da "Uygulama" olarak anılacaktır.) hizmetlere erişim sağlayan, Site'ye üye/abone/kayıt olan veya olmayan tüm kullanıcıların, ziyaretçilerin ve takipçilerin (Bundan sonra "Kullanıcı" ya da "Ziyaretçi" olarak anılacaktır.), Site'nin kullanımına yönelik bağlı oldukları tüm şart ve koşullar, kişisel bilgilerinin toplanması, düzenlenmesi, korunması, kullanılması, ifşa edilmesi ve AkıllıSoft'un İşbu bilgiler üzerindeki hakları ve düzenlemeleri hakkındaki politikamız ve prosedürlerimiz ile ilgili Kullanıcı'ları bilgilendirmektir. Kullanıcı'ların kişisel bilgilerinin ve/veya AkıllıSoft ile paylaşacakları diğer bilgilerin toplanması, düzenlenmesi, korunması, kullanılması ve ifşa edilmesi hakkında gerekli izinlerin alınması, İşbu Politika ve İşbu Politika'nın ayrılmaz bir parçası olan diğer politikalar ve kurallar kapsamındadır.

İşbu Politika, herhangi bir zamanda ve AkıllıSoft'un tek taraflı iradesiyle, bildirim yapılarak veya yapılmaksızın ve/veya haber vermeksizin değiştirilebilir. Belirtilen şekilde değişiklik yapılması halinde, İşbu Politika'nın değişik güncel metinleri Site'de yayınlanacak ve söz konusu değişiklikler yayınlanma tarihinde yürürlüğe girecektir. Politika'nın son güncellenme tarihi, metinlerin en üstünde bulunmaktadır. Güncellenme tarihini takip edebilmeniz amacıyla son değişiklik tarihi, AkıllıSoft tarafından Politika'nın en başında belirtilecektir. Güncellenmiş her yeni sürüm, hali hazırda toplanmış bilgiler için de hüküm ifade eder. Bu sebeple, değişiklikleri takip edebilmeniz için düzenli olarak İşbu Politika'yı takip etmeniz gerekmektedir. Politika değişikliklerini takip etmek herhangi bir bildirime bağlı olmaksızın Kullanıcı'ların sorumluluğundadır. Değişiklikler yayınlandıktan sonra Site'yi kullanmaya devam etmeniz, İşbu değişiklikleri kabul ettiğiniz ve onlarla bağlı olduğunuzu beyan ettiğiniz ve eksiksiz olarak uyacağınıza taahhüt ettiğiniz anlamına gelecektir.

İşbu Politika, Kullanıcı'lar tarafından kolayca görüntülenebilecek şekilde ve ayrıca Site'nin ilgili sayfalarında bağlantı verilmiş olarak, https://dovizborsa.com ve/veya https://*.dovizborsa.com adresi üzerinden yayınlanmakta olup, Politika sürüm ve içerdiği hususlara ilişkin değişikliklerin takip edilmesi sorumluluğu Kullanıcı'lara aittir.

İşbu Politika ile doğrudan bağlantılı ve İşbu Politika'nın ayrılmaz bir parçası olan diğer politikalar, "altı çizgili text" şeklinde belirtilmiş ve İşbu text'lere, tıklandığında ilgili politikanın kolayca görüntülenmesi sağlanacak şekilde bağlantı verilmiştir.

Site'nin kullanımı, İşbu Politika'nın ayrılmaz bir parçası olan bazı "Ek Kurallar" ile düzenlenebilir. Site'yi kullanmanız, İşbu Ek Kurallar'ı kabul etmeniz/ettiğiniz anlamına gelecektir.

İşbu Politika, Kullanıcı ve AkıllıSoft arasında akdedilen ve Politika ile ilişkili tüm hususlarda eksiksiz ve itirazsız olarak mutabık kalındığını gösteren resmi bir sözleşmedir. Kullanıcı, Site'yi kullanarak İşbu Politika'da düzenlenen ve İşbu Politika'nın ayrılmaz bir parçası olan diğer politikalarda ve Ek Kurallar'da düzenlenen tüm "Şart ve Koşullar" ile bağlı olduğunu, bunlara eksiksiz ve itirazsız olarak uyacağını ve herhangi ihlal söz konusu olduğunda, bu sebeple doğabilecek her tür zararlardan, hasarlardan, yoksunluklardan, kayıplardan, maliyetlerden ve mağduriyetlerden (Bundan sonra "Zararlar" olarak anılacaktır.) tümüyle sorumlu olduğunu ve İşbu Zararlar'ı tam ve eksiksiz olarak temin ve tazmin edeceğini ve bu mesuliyetin, yasal düzenlemelerin izin verdiği en üst kapsamda sürekli olduğunu, hiçbir itiraza fırsat vermeksizin açık rıza ile kabul, beyan ve taahhüt eder.

İşbu Politika ve/veya Site hakkındaki görüş, öneri ve sorularınızı info@akillisoft.com adresine E-mail veya AkıllıSoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri, Çamlık Mh. Şehit Burak Kurtuluş Cd. No: 144/2, Sevgi Aprt. K: 2, 34774, Ümraniye/İstanbul, TÜRKİYE, İlgi: Kişisel Verilerin Korunması Politikası, adresine posta göndermek suretiyle AkıllıSoft'a iletebilirsiniz.

SİTE'Yİ KULLANMANIZ, İŞBU BU POLİTİKA'DA VE İŞBU POLİTİKA'NIN AYRILMAZ BİR PARÇASI OLAN DİĞER POLİTİKALARDA VE EK KURALLAR'DA DÜZENLENEN TÜM ŞART VE KOŞULLAR'I EKSİKSİZ OLARAK, HİÇBİR İTİRAZA FIRSAT VERMEKSİZİN AÇIK RIZA İLE KABUL ETMENİZ/ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELMEKTEDİR.

EĞER İŞBU POLİTİKA'DA VE İŞBU POLİTİKA'NIN AYRILMAZ BİR PARÇASI OLAN DİĞER POLİTİKALARDA VE EK KURALLAR'DA DÜZENLENEN HUSUSLARLA BAĞLI OLDUĞUNUZU KABUL ETMİYORSANIZ, LÜTFEN SİTE'Yİ KULLANMAYINIZ.

dovizborsa.com (Bundan sonra "dovizborsa" olarak anılacaktır.) bir AkıllıSoft markası ve ürünüdür. AkıllıSoft, Site'de toplanan, derlenen ve düzenlenen tüm bilgilerin ve yürütülen uygulamaların ve telif haklarının yetkili tek sahibidir.

AkıllıSoft, Site'de her türlü değişiklik yapma, düzenleme, güncelleme, kaldırma vb. hakkını saklı tutmakta olup, Site ile ilgili hiçbir vaatte bulunmamaktadır. Kullanıcı'ların, Site'yi kullanma hakkı ve bu kapsamdaki fiilleri, eylemleri ve bunlarla sınırlı olmaksızın tüm etkileşimleri, İşbu Politika'da ve ayrılmaz bir parçası olan diğer politikalarda ve Ek Kurallar'da düzenlenen Şart ve Koşullar ile sınırlıdır.

İşbu Politika içerisinde geçen "AkıllıSoft" ifadesi ayrıca, Site'yi ve/veya bağlama göre bağlı şirketlerden, mecralardan veya alanlardan birini anlatır.

Kullanıcı, Site'yi kullanması halinde, İşbu Politika'da ve ayrılmaz bir parçası olan diğer politikalarda ve Ek Kurallar'da belirtilen tüm Şart ve Koşullar'ı açık rıza ile eksiksiz ve itirazsız olarak kabul ettiğini ve bunlara uyacağını, aksi durumda, doğabilecek Zararlar'ı tam ve eksiksiz olarak temin ve tazmin edeceğini ve bu mesuliyetin, yasal düzenlemelerin izin verdiği en üst kapsamda sürekli olduğunu, hiçbir itiraza fırsat vermeksizin beyan ve taahhüt eder. Bu sebeple, lütfen bu belgedeki Şart ve Koşulları dikkatlice okuyunuz.

--

İşbu Politika, Site Kullanım Şartları Politikası'nın bir eki olup, ayrılmaz bir parçasıdır. Kullanıcı'lar, İşbu hususta belirtilen politikayı bildiklerini, okuduklarını, anladıklarını ve eksiksiz olarak uyacaklarını hiçbir itiraza fırsat vermeksizin açık rıza ile kabul, beyan ve taahhüt ederler.

--

İşbu Politika, Kişisel Veriler'in (Bundan sonra "Kişisel Veriler" olarak anılacaktır.) işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve Kişisel Veriler'i işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülüklerini belirlemek amacıyla 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Veriler'in Korunması Kanun'u (Bundan sonra "KVKK" olarak anılacaktır.) hususunda, AkıllıSoft olarak veri sorumlusu sıfatıyla, Kanun'un "Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü" başlıklı 10. maddesi uyarınca, AkıllıSoft'un Kullanıcı'ların Kişisel Veriler'inin işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediği yöntemleri açıklamaktadır. Kullanıcı'lar ayrıca, Kişisel Veriler'in ve diğer bilgilerin gizlilik ve güvenliğine yönelik İşbu Politika'nın ayrılmaz bir parçası olan Gizlilik Politikası'nı bildiklerini, okuduklarını, anladıklarını ve eksiksiz olarak uyacaklarını kabul ve taahhüt ederler.

1- Kişisel Veriler'in İşlenme Amacı

AkıllıSoft tarafından toplanan Kişisel Veriler'iniz aşağıdaki amaçlar doğrultusunda Kanun'un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen "Kişisel Veri İşleme Şartları Ve Amaçları" dahilinde işlenmektedir.

AkıllıSoft, tarafınıza ait ad, soyad, cinsiyet, özgeçmiş, kimlik, özlük, iletişim, irtibat, ikamet, adres, E-posta, meslek, yetkinlik, eğitim seviyesi, demografik, cihaz, tarayıcı, ip adresi, lokasyon gibi bilgilerinizi;

AkıllıSoft ile hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizden, üçüncü kişilerden ve yasal mercilerden olmak kaydıyla internet sitesi, muhtelif sözleşmeler, mobil işlemler, elektronik posta, başvuru/üyelik/abonelik/bülten formları veya araçları üzerinden, AkıllıSoft ile yapılan her tür yazılı veya sözlü iletişim kanalları aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda otomatik olarak,

KVKK'nın 5/2(a) maddesinde belirtilen kanunlarda açıkça öngörülmesi, KVKK'nın 5/2(c) maddesinde belirtilen sözleşmenin kurulması veya ifası için gerekli olması, KVKK'nın 5/2(ç) maddesinde belirtilen AkıllıSoft'un hukuki yükümlülüklerini yerine getirmesi, KVKK'nın 5/2(d) maddesinde belirtilen ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması, KVKK'nın 5/2(e) maddesinde belirtilen bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve 5/2(f) maddesi uyarınca,

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanarak Kişisel Veriler'inizi;

1 AkıllıSoft'a açıklamanıza konu olan iş faaliyetlerinin ve operasyonel süreçlerin planlanması ve icrası;

2 AkıllıSoft faaliyetlerinin, AkıllıSoft prosedürlerine veya ilgili mevzuata uygun olarak yürütülmesinin temini;

3 Kullanıcı ilişkileri ile Kullanıcı talep, öneri ve şikayetlerinin yönetimi, çözüm ve bilgi aktarımı süreçlerinin planlanması ve icrası;

4 Üyelik, abonelik, bülten vb. kulanıcı hesap hizmetleri kapsamında, kullanıcı hesap sahibi doğrulamasının sağlanması ve bu doğrultuda Kişisel Veriler'in ve tercihlerin korunması;

5 Beğeni, kullanım alışkanlıkları ve hizmet anlayışının tespiti ve özelleştirilmesi faaliyetlerinin planlanması ve icrası;

6 Sözleşmesel ilişki kapsamındaki yükümlülüklerin gereği gibi ifa edilmesinin sağlanması;

7 Kullanıcı verilerinin doğru ve güncel tutulmasının sağlanması;

8 AkıllıSoft tarafından sunulan elektronik haberleşme hizmetlerinin doğru ve faydalı bir şekilde yürütülmesi;

9 Sayılanlarla sınırlı olmamak kaydıyla bülten, üyelik, abonelik, etkinlik, duyuru, bilgilendirme, güncelleme, geliştirme, haber, kampanya hizmetlerinin planlanması ve icrası;

10 Piyasa/Pazar araştırmalarının, anket faaliyetlerinin ve istatistiksel çalışmaların planlanması ve icrası;

11 Ürün/Hizmet tanıtımı, bilgilendirme, reklam, kampanya, promosyon, dijital pazarlama, yeniden pazarlama, özelleştirilmiş içerik, tarife ve diğer faydaları sunmak, strateji belirlemek ve ölçümlemek gibi pazarlama aktiviteleri ile tüketici tercihi analizlerinin sağlanması;

12 Satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak trafik ölçümleme, istatistiksel analiz, segmentasyon/profilleme ve CRM çalışmalarının planlanması ve icrası;

13 Hacim arttırmaya yönelik tanıtım, reklam, promosyon vb. faaliyetlerin ve süreçlerin planlanması ve icrası;

14 Ürün geliştirme faaliyetlerinin ve süreçlerinin planlanması ve icrası;

15 Site üzerinde veri ve Kullanıcı güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli tüm teknik ve idari tedbirlerin alınması;

16 Site kapsamında oturum ve aktivitelere yönelik log kayıtlarının tutulması;

17 Site üzerinde trafik, istatistik, görüntüleme, ölçümleme raporlarının oluşturulması ve hizmetlerin geliştirilmesine yönelik çalışmaların planlanması ve icrası;

18 Site üzerinde güvenlik ve performans optimizasyonlarının sağlanması;

19 Sözleşmeler ve hizmet standartları çerçevesinde destek hizmetlerinin sağlanması;

20 AkıllıSoft hizmet anlayışı ve prosedürleri kapsamında hizmet kalitesinin iyileştirilmesi;

21 Sosyal ağlar üzerinden yürütülen faaliyetlerin planlanması ve icrası;

22 Sosyal ağlar üzerinden yürütülen talep, öneri ve şikayetlerin değerlendirilmesi, çözüm ve bilgi aktarımı süreçlerinin planlanması ve icrası;

23 Kullanıcı'lara yönelik, hizmet ve kullanım şartları kriterlerine uyumluluğun takibi, denetimi, hile ve ihlal içeren girişimlerin tespiti ve engellenmesi ve bu doğrultuda izlenecek prosedürlerin planlanması ve icrası;

24 Yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde, hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi;

25 Kurumsal sürdürülebilirlik, kurumsal yönetim, stratejik planlama, geliştirme, iyileştirme ve güvenlik süreçlerinin planlanması ve icrası;

Amaçları (Bundan sonra "İşleme Amaçları" olarak anılacaktır.) ile sınırlı olarak işlemektedir.

Site'nin sürdürülebilirliği ve kalite seviyesinin korunabilmesi maksadıyla, İşleme Amaçları doğrultusunda, Site'den yararlandığınız müddetçe ve mevzuatta belirtilen süreler kapsamında, genel nitelikli verilerinizi ve özel nitelikli Kişisel Veriler'inizi sınırlı olarak işlemekteyiz. İşleme Amaçları'nın gerçekleştirebilmesi için başkaca verilere ihtiyaç duymamız halinde, Kişisel Veriler kapsamına bu veriler de dahil edilebilir.

Kişisel Veriler'i otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle bayiler, iş ortakları, çağrı merkezleri, internet siteleri, mobil siteler, mobil uygulamalar ve bunlarla sınırlı olmaksızın hizmet sağladığımız tüm kanallar üzerinden sözlü, yazılı ya da elektronik olarak İşleme Amaçları doğrultusunda toplar, işler ve AkıllıSoft'a ait veya adına kiralanmış fiziki, sanal veya elektronik arşiv vb. bilişim sistemlerine naklederek, hem dijital ortamda hem de fiziki ortamda İşleme Amaçları doğrultusunda belirlenen süre boyunca saklarız.

2- Kişisel Veri Toplama Yöntemi ve Hukuki Sebebi

AkıllıSoft, Kişisel Veriler'inizi ve Kullanıcı bilgilerinizi;

AkıllıSoft ile hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizden, üçüncü kişilerden ve yasal mercilerden olmak kaydıyla internet sitesi, muhtelif sözleşmeler, mobil işlemler, elektronik posta, başvuru/üyelik/abonelik/bülten formları veya araçları üzerinden, AkıllıSoft ile yapılan her tür yazılı veya sözlü iletişim kanalları aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda otomatik olarak,

KVKK'nın 5/2(a) maddesinde belirtilen kanunlarda açıkça öngörülmesi, KVKK'nın 5/2(c) maddesinde belirtilen sözleşmenin kurulması veya ifası için gerekli olması, KVKK'nın 5/2(ç) maddesinde belirtilen AkıllıSoft'un hukuki yükümlülüklerini yerine getirmesi, KVKK'nın 5/2(d) maddesinde belirtilen ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması, KVKK'nın 5/2(e) maddesinde belirtilen bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve 5/2(f) maddesi uyarınca,

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanarak, Kişisel Veriler'iniz ve Kullanıcı bilgileriniz ayrıca;

Kanun'un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen Kişisel Veri İşleme Şartları Ve Amaçları çerçevesinde ve İşleme Amaçları kapsamında ve İşbu Politika'nın 2. maddesinde belirtilen amaçlar kapsamında ve hukuki sebepler doğrultusunda işlenebilecek ve İşbu Politika'nın 3. maddesinde belirtilen taraflarla paylaşılabilecektir.

3- Kişisel Veriler'in Aktarılabileceği Taraflar ile Aktarım Amacı

Kişisel Veriler'in ve Kullanıcı bilgilerinin sadece ilgili olanları, Kanun ve sair mevzuat kapsamında ve/veya İşleme Amaçları kapsamında ve/veya hukuki sebeplerle;

1 Bayilerimize, iş ortaklarımıza, iş bağlantılarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, iştiraklerimize, teknik birimlerimize, pazarlama birimlerimize, iş birimlerimize, kişisel Veri'leri işlemekle ve yönetmekle yetkilendirilmiş personelimize, hukuki uyuşmazlıklarda kullanılmak üzere hukuk müşavirlerimize, adli veya idari makamlarca talep edilmesi halinde ilgili makamlara ve yetkilendirilmiş kişilere, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, evrak gönderimi kapsamında kurye, kargo veya lojistik şirketlerine, ödeme, tahsilat ve para iadesi gibi süreçlerin yürütülebilmesi için bankalara, tahsilat merkezlerine veya ödeme kuruluşlarına, hizmetlerimizin yürütülebilmesi için aracı olan altyapı işletmelerine, destek hizmetleri aldığımız bilgi/bilişim teknolojileri şirketlerine, sunduğumuz hizmetlerin İşleme Amaçları kapsamında geliştirilmesi ve yürütülmesi için gerekli olan tüm diğer üçüncü kişilere ve kurumlara, 6698 sayılı Kanun'un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen Kişisel Veri İşleme Şartları Ve Amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

2 Kişisel Veriler'iniz, AkıllıSoft tarafından yurtdışına aktarılmamaktadır.

4- Kişisel Veriler'in Saklanması

Kişisel Veriler'iniz ve Kullanıcı bilgileriniz İşleme Amaçları'nın gerektirdiği süreler boyunca saklanabilmektedir. Başka bir gerekçe veya hukuki sebep olmaması, yasa veya düzenlemenin bulunmaması ve sözleşmelerden kaynaklı zorunlulukların ortadan kalkması halinde, İşleme Amaçları ortadan kalkan Kişisel Veriler'iniz silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir.

5- Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Kişisel Veri sahibi, 6698 sayılı Kişisel Veriler'i Koruma Kanunu'nun, (İlgili Kişinin Hakları) başlıklı 11. Maddesi kapsamında;

1 Kişisel Veriler'inin işlenip işlenmediği hakkında bilgi alma;

2 Kişisel Veriler'i işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;

3 Kişisel Veriler'inin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığı hakkında bilgi alma;

4 Yurt içinde veya yurt dışında, Kişisel Veriler'inin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme;

5 Kişisel Veriler'inin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin Kişisel Veriler'inin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme;

6 Kişisel Veriler'in, 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer Kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde, Kişisel Veriler'inin silinmesini veya yok edilmesini ve bu kapsamda yapılan işlemin Kişisel Veriler'inin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme;

7 İşlenen Kişisel Veriler sebebiyle, münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, aleyhe bir sonucun ortaya çıkması durumunda itiraz etme;

8 Kişisel Veriler'inin Kanun'a aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde, İşbu zararın giderilmesini talep etme;

Haklarına sahiptir.

Kişisel Veri sahibi, Kişisel Veriler'i ile ilgili taleplerini, (Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ) uyarınca, Kişisel Veriler'i Koruma Kurulu tarafından ayrı bir yöntem belirlenmesi halinde, kimlik teyidi yapılması sağlanarak bu yöntemin gereksinimleri karşılanmış olacak şekilde veya AkıllıSoft'un Çamlık Mh. Şehit Burak Kurtuluş Cd. No: 144/2, Sevgi Aprt. K: 2, 34774, Ümraniye/İstanbul, TÜRKİYE adresine, kimlik teyidi yapılması sağlanarak yazılı ve ıslak imzalı olacak şekilde posta yoluyla veya akillisoft@hs02.kep.tr adresine, elektronik imzalı olacak şekilde E-posta yoluyla iletebilir.

Kişisel Veri sahibi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için, kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içerecek şekilde yapacağı başvurusunda; Talep edilen hususun açık ve anlaşılır bir şekilde belirtilmesi, talep edilen konunun başvuranın şahsı ile ilgili olması veya başkası adına başvuruluyor ise bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi, ilgili kişiye ait kimlik ve adres bilgilerinin açık olarak belirtilmesi ve kimliğini tevsik edici belgelerin sunulması gerekmektedir.

Söz konusu talepler bireysel olarak yapılacak olup, yetkisiz üçüncü kişilerin Kişisel Veriler ile ilgili yapacağı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kişisel Veriler'e ilişkin talepler, Kanun'un 13. maddesine uygun olarak, niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi ve Kişisel Veriler'i Koruma Kurulu tarafından ücrete ilişkin yayınlanacak tarifedeki koşulların oluşması durumunda, AkıllıSoft'un Kişisel Veriler'i Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarife üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Başvuru sırasında veya başvuru değerlendirilirken konuya yönelik ek bilgi ve belge talep edilmesi söz konusu olabilecektir.

Kişisel Veriler ile ilgili yapılacak başvurular;

1 Kişisel Veriler'in resmi istatistik ile anonim hâle getirilmek suretiyle araştırma, planlama ve istatistik gibi amaçlarla işlenmesi;

2 Kişisel Veriler'in özel hayatın gizliliğini veya kişilik haklarını ihlal etmemek ya da suç teşkil etmemek kaydıyla, sanat, tarih, edebiyat veya bilimsel amaçlarla ya da ifade özgürlüğü kapsamında işlenmesi;

3 Kişisel Veri sahibi tarafından alenileştiren Kişisel Veriler'in işlenmesi;

4 Başvurunun, Kanun kapsamında belirtilen hususlar çerçevesinde haklı bir nedene dayanmaması;

5 Başvurunun ilgili mevzuata aykırı bir istem içermesi;

6 Başvuru usulüne uyulmaması;

Hallerinde gerekçelendirilerek reddedilir.

İşbu Politika'nın 5. maddesinde belirtilen cevaplandırma süresinin başlayabilmesi için başvuruların, posta adresi üzerinden yazılı ve ıslak imzalı olarak posta yoluyla ya da KEP üzerinden elektronik imzalı olarak E-posta yoluyla veya Kişisel Veriler'i Koruma Kurulu'nun belirlediği diğer yöntemlerle, usule uygun şekilde ve başvuranın kimliğini tevsik edici bilgi ve belgelerle yapılması gerekir.

Başvuru talebinin kabul edilmesi halinde süreç başlatılacak ve başvuru konusuna ilişkin netice, posta veya elektronik ortam üzerinden başvuru sahibine gönderilecektir. Talebin reddi halinde ise, reddedilmesine sebep olan açık gerekçe, yine posta veya elektronik ortam üzerinden başvuru sahibine gönderilecektir.

Kişisel Veri sahibi, herhangi bir Kişisel Veri'sinin AkıllıSoft tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir başvuruda veya talepte bulunması halinde, Site'nin işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını kabul ve beyan eder.

Politika'nın Kabulü

İşbu Politika, kişisel bilgilerin gizliliğiyle ilgili ortaya çıkacak her türlü uyuşmazlık da dâhil olmak üzere Site'nin kullanımını düzenlemektedir.

SİTE'Yİ KULLANMANIZ, İŞBU BU POLİTİKA'DA VE İŞBU POLİTİKA'NIN AYRILMAZ BİR PARÇASI OLAN DİĞER POLİTİKALARDA VE EK KURALLAR'DA DÜZENLENEN TÜM ŞART VE KOŞULLAR'I EKSİKSİZ OLARAK, HİÇBİR İTİRAZA FIRSAT VERMEKSİZİN AÇIK RIZA İLE KABUL ETMENİZ/ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELMEKTEDİR.

Politika'da Yapılacak Değişiklikler

İşbu Politika, Site'de yapılacak değişiklikleri ve bunlarla ilgili yeni düzenlemeleri belirtmek amacıyla çeşitli aralıklarla güncellenmektedir. AkıllıSoft, İşbu Politika'yı önceden haber vermeksizin herhangi bir zamanda değiştirmek hakkını haizdir. Bu sebeple Politika'nın, Kullanıcı'lar tarafından sürekli ve sık sık kontrol edilmesi gerekmektedir.

AkıllıSoft tarafından, İşbu Politika'da esaslı değişiklikler yapılması halinde, dilerse, Kullanıcı'ları, Site üzerinden yahut diğer araçlarla (e-posta göndermek, mesaj göndermek, çağrı göndermek) ve bunlarla sınırlı kalmaksızın haberdar edebilir. İşbu değişikliklerin ardından, Kullanıcı'ların, Site'nin herhangi bir bölümünü kullanmaları, Politika'da düzenlenen yeni/güncelleştirilmiş metni, şartları, koşulları ve hususları hiçbir itiraza fırsat vermeksizin açık rıza ile kabul ve beyan ettikleri ve eksiksiz olarak uyacaklarını taahhüt ettikleri anlamına gelir.

Politika'da yapılan değişiklikler, Politika, Site üzerinde yayınlandığı anda kendiliğinden yürürlüğe girecektir.

Politika'nın Yürürlüğü ve Sona Ermesi

İşbu Politika, Kullanıcı'ların Site'yi kullanmaları anında kendiliğinden yürürlüğe girecek olup, kullanım sona ermediği müddetçe yürürlükte kalacaktır. AkıllıSoft, herhangi bir sebep göstererek yahut hiçbir sebep göstermeksizin ve bildirimde bulunmaksızın, Kullanıcılar'ın Site'ye erişimini derhal askıya alma veya sona erdirme hakkını saklı tutar. Erişimi ve/veya kullanıcı hesabı askıya alınan veya sonlandırılan ya da Site ile ilişiği kesilen Kullanıcı, geçmişte yaptığı tüm paylaşımlardan, yorumlardan, etkileşimlerden ve bunlarla sınırlı kalmaksızın ilişkili olduğu tüm içeriklerden, İşbu Politika kapsamında hala sorumludur ve bu mesuliyet, yasaların izin verdiği en üst kapsamda süreklidir. İşbu sorumluluk, AkıllıSoft iradesi tarafından sonlandırılmadığı sürece devam eder.

AkıllıSoft, tek taraflı iradesiyle, Kullanıcı'ların hesap bilgilerini, paylaşımlarını, yorumlarını, etkileşimlerini ve bunlarla sınırlı kalmaksızın ilişkili oldukları tüm içerikleri Site'den ve her türlü arşivden kaldırma hakkını saklı tutar. Kullanıcı'ların Site'denfaydalanma haklarının, askıya alınması veya sonlandırılması halinde, Kullanıcı'lar, Site dahilinde sahip oldukları ve ileride sahip olabilecekleri tüm haklardan feragat ettiklerini, hiçbir itiraza fırsat vermeksizin açık rıza ile kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Bölünebilirlik

Kullanıcı'lar ve İşbu Politika kapsamında kalan kişiler, İşbu Politika'nın herhangi bir hükmünün ve/veya kimi düzenlemelerinin yetkili bir mahkeme tarafından geçersiz addedilmesi halinde, bahsi geçen hükümde yer alan düzenlemeye en uygun ve tarafların gerçek niyetine en yakın etkiyi oluşturan ve taraf yükümlülüğünün bertarafına en az imkân tanıyan yürürlükteki hükmün geçerli olacağını ve bu durumun İşbu Politika kapsamındaki diğer hükümlerin yürürlüğünü ve etkisini asla bertaraf etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Delil Sözleşmesi

Taraflar arasında işbu Politika ile ilgili işlemler için çıkabilecek her türlü uyuşmazlıklarda taraflar'ın defter, kayıt, belge, bilgisayar, veritabanı, faks, E-mail, mesaj, bildirim, paylaşım, gönderi, GSM Operatör vb. kayıtları 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu uyarınca delil olarak kabul edilecek olup, Kullanıcı bu kayıtlara itiraz etmeyeceğini kabul ve beyan eder.

İş Birliği Yasağı

Kullanıcı'lar, İşbu Politika'dan ve Site'nin kullanımından dolayı, AkıllıSoft ile aralarında, sayılanlarla sınırlı olmamak kaydıyla herhangi iş ilişkisi, iş birliği ilişkisi, her tür ticari ilişki, ortaklık, acentelik/bayilik tesisi vb. hiçbir ilişkinin bulunmadığını ve İşbu ilişkilerin oluşmayacağını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Coğrafi Sınırlamalar

Kullanıcı'lar, İşbu Politika'ya ve her türlü yerel, ulusal ve uluslararası kanunlara ve düzenlemelere riayet edeceklerini ve bağlı oldukları hukuk sistemlerinde Site'nin kullanımına izin verilmediği takdirde Site'yi kullanmayacaklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

İhlallerin Bildirimi

Kullanıcı'lar, İşbu Politika'nın, Kullanıcı'lar ve tüm üçüncü kişiler tarafından ihlali halinde, AkıllıSoft'u derhal bilgilendireceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Mücbir Sebep

AkıllıSoft, kendi kontrolü haricinde gelişen koşullar ve sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, mücbir sebep, hükumet tasarrufu (Herhangi bir gerekli lisansın iptali veya tekzibi dâhil), savaş, isyan veya network araçlarının/sağlayıcılarının tahribi ve sair nedenlerden dolayı, Kullanıcı'ların, Site'ye ve/veya kullanıcı hesaplarına erişimlerinin sonlandırılması ve/veya askıya alınması hakkını haiz olup, bu nedenle oluşabilecek Zararlar'dan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz.

Garantiler ve Feragatname

Site'yi, tüm sorumluluğu tarafınıza ait olmak üzere kullanabilirsiniz. Site, tarafınıza "Olduğu Gibi" ve "Bulunduğu Sürece" esasında sağlanmaktadır ve dolayısıyla AkıllıSoft, Site'de bulunan içeriklerin, bilgilerin, verilerin, paylaşımların, yayınların, haberlerin, yorumların ve bunlarla sınırlı olmaksızın her tür materyalin eksiksiz, doğru, güvenilir, güncel, gerçek olduğu ve üçüncü tarafların haklarını ihlal etmediği, Site'ye erişimin kesintisiz ve/veya hatasız olacağı, Site'nin güvenli olacağı, AkıllıSoft tarafından ve/veya Site'den alınan herhangi bir bilgi, veri, materyal, öneri, tavsiye veya kanaatin doğru, gerçek ve/veya güvenilir olduğu gibi kabuller, garantiler ve beyanlar dahil açık, zımni, yasal veya (ticari amaçlarla kullanılabilirlik ve/veya tatmin edici özellik ve belirli bir amaca uygun zımni garantileri dahil) diğer herhangi bir tür garanti vermemektedir ve bu manadaki her tür kabul, beyan ve garanti İşbu Politika'da tümüyle reddedilir.

Lütfen belirli yargı alanlarının zımni garantilerin hariç tutulmasını kabul etmeyebileceği ve dolayısıyla bu istisnanın sizin için geçerli olmayabileceği hususuna dikkat ediniz ve lütfen yerel kanunları kontrol ediniz.

AkıllıSoft'un, Site'ye ve/veya Site'nin herhangi bir özelliğine ve/veya ilgili herhangi bir özellik veya parçasına erişiminizi herhangi bir zamanda haber vermeksizin kısıtlama, askıya alma veya sona erdirme hakkı saklıdır.

Kullanıcı'lar arasında doğabilecek her türlü ihtilaf, anlaşmazlık veya uyuşmazlık veya yasalar dahilinde suç teşkil edecek herhangi bir eylem yine tarafların kendilerini bağlamakta olup, AkıllıSoft ve AkıllıSoft ile ilişkili personel, bayi, iş ortakları ve tüm sair kişiler, İşbu ihtilaflar kapsamında hiçbir surette sorumlu tutulamaz, dahil ve/veya garantör ve/veya şahit ve/veya hakem olarak gösterilemez.

AkıllıSoft, yürürlükteki mevzuatın gerektirdiği hallerde, uygulanan kanunlar, yargı kararları ve işlemleri, celpler ve sair yasal işlemlere riayet etmek gerektiği hallerde ve ayrıca kendi menfaatlerinin haleldar olmasını önlemek, kendisinin ve çalışanlarının, temsilcilerinin, iş ortaklarının ve Kullanıcı'ların güvenliğini ve haklarını korumak amacıyla, tarafında bulunan Kullanıcı'lara ait kişisel bilgileri tüm üçüncü kişilerle/kurumlarla paylaşma hakkını saklı tutar. AkıllıSoft ayrıca, İşbu Politika'nın ve İşbu Politika'nın ayrılmaz bir parçası olan diğer politikaların ve Ek Kurallar'ın Kullanıcı tarafından ihlal edilmesi halinde, işbu Kullanıcı'ya ait kişisel bilgileri ve bununla sınırlı olmaksızın İşbu Kullanıcı'ya ait diğer tüm bilgileri/içerikleri/etkileşimleri ve materyali, Site'nin avukatları ve hukuk işleri görevlileri ile paylaşma hakkını haizdir.

AkıllıSoft'un İşbu Politika ile kendisine tanınmış hakları ve yetkileri kullanmaması, söz konusu hak ve yetkilerden feragat ettiği anlamına asla gelmez.

Yargı Yetkisi ve Geçerli Kanun

AkıllıSoft, Site'de yer alan tüm materyal ve bilgilerin tüm ulusal konumlarda/dillerde uygun ve/veya mevcut olduğuna dair bir beyanda bulunmamaktadır.

Kullanıcı'lar ve AkıllıSoft, Site'nin kullanımından kaynaklanan ve/veya kullanımıyla ilgili her tür ihtilaf veya davanın Türk hukukuna tabi olduğu ve İstanbul mahkemelerinin münhasır yargı yetkisine teslim olacağı hususunda mutabakata varır.

Hukuk icra mercileri, taraflar arasındaki ihtilafın çözülmesi için AkıllıSoft'a veya Kullanıcı'lara, ilgili usul çerçevesinde, mahkeme celpleri, mahkeme emirleri ve arama emirleri vb. tebligatlar gönderebilir.

Tebligat

İşbu Politika ile ilgili taraflara gönderilecek olan tüm bildirimler, AkıllıSoft'un bilinen E-posta adresi ve Kullanıcı'nın AkıllıSoft'a belirttiği E-posta adresi vasıtasıyla yapılacaktır. Kullanıcı, AkıllıSoft'a bildirdiği adresin geçerli tebligat adresi olduğunu, değişmesi durumunda 5 iş günü içinde yazılı olarak AkıllıSoft'a bildireceğini, aksi halde bu adrese yapılacak tebligatların geçerli sayılacağını kabul eder.

Sözleşme Bütünlüğü

İşbu Politika, Kullanıcı'lar ve AkıllıSoft arasında, Kullanıcı'ların Site'den faydalanmasını düzenleyen esas sözleşme olup, daha önce aynı amaçla düzenlenmiş ve akdedilmiş diğer politikaların/sözleşmelerin yerini almıştır.

Üst ve Kenar Başlıkları

İşbu Politika'nın üst ve kenar başlıkları, sadece Politika içeriğini belirtmek amacıyla yazılmış olup, hiçbir akdi ya da hukuki etkiye sahip değildir.

İletişim Bilgilerimiz

AkıllıSoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri
Çamlık Mh. Şehit Burak Kurtuluş Cd.
No: 144/2, Sevgi Aprt. K: 2, 34774,
Ümraniye/İstanbul, TÜRKİYE

info@akillisoft.com

  • Döviz
  • Borsa
  • Global
  • 0
  • 0
  • 0

Döviz Çevirici

X
  • Alış
  • Satış

Not Defteri

X

Döviz Kur Ortalaması

X
Toplam Miktar 0,00
Toplam Ödenen 0,00
Kur Ortalaması 0,0000

Döviz Alarm

X
Döviz
Alarm
Uyarı

Alış Fiyatı

Satış Fiyatı

Alarm Kur
 GörevFiyatSaatTemizle

PİYASA DUYURU

  • Tümünü Sil
X

dovizborsa.com

  • Kurumsal
  • Kullanım Şartları
  • Gizlilik Politikası
  • Topluluk Kuralları
  • Çerez Politikası
  • K.V.K.K.
  • Talep Politikası